Labyrinth i "final development"

Per von Fischer af Per von Fischer d. 16. oktober 2010

GMT games næste stor-sællert kunne let blive tospiller-spillet Labyrinth, med undertitlen The War on Terror 2001-?.

Spillet er allerede forudbestilt i over 1200 eksemplarer, og en talsmand for firmaet siger at der er blevet trykt 1000 flere end deres normale oplag for den type spil.

Labyrinth er nu færdigtestet og i det som GMT kalder “final development”, dvs. stadiet lige før det er klar til at blive smidt ud i verdens spilbutikker, formentlig sidst i oktober. Hvis man er hurtig kan man stadig bestille spillet til forudbestillingspris direkte fra GMT.

Labyrinth handler om konflikten mellem militante islamister på den ene side og militante vestlige regeringer og deres tropper på den anden. Spilsystemet er baseret på GMTs fantastiske koldkrigsspil Twilight Struggle og designet af Volko Ruhnke (Wilderness War). Lidt usædvanligt kan Labyrinth spilles solitaire også.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk