Københavns Spilfestival og Guldbrikken

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 9. oktober 2018

I den kommende weekend skydes efterårsferien i gang med masser af brætspils-halløj, når Københavns Spilfestival løber af stablen og årets
Guldbrikken priser uddeles.

Københavns Spilfestival

Hele weekenden (12.-14. oktober) kan du i Huset KBH spille masser af brætspil, men også opleve turnering i Warhammer 9th Age, DM i Pong, spille forskellige arkadespil og meget meget mere.

Du finder hele det spændende program her.

Guldbrikken 2018

Under Kulturnatten fredag den 12. oktober uddeles for 10. gang den eftertragtede Guldbrikken pris i kategorierne voksen-, familie-, selskabs-, børnespil og juryens specialpris. I år uddeles også en ny pris – nemlig prisen Kenderspil. Guldbrikken beskriver selv den nye pris sådan: “Årets Kenderspil hylder de større og dybere brætspil, som er gode til de garvede kendere indenfor brætspil.”

Prisoverrækkelsen finder sted på Bastard Café i København fredag den 12. oktober kl. 20:00. Der vil hele aftenen være mulighed for at prøve alle de nominerede spil.
Det eneste det kræver er blot Kultur-nat pas.

Vi glæder os til en weekend med masser af brætspil.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk