Klimaet får en chance til med CO2: Second Chance

Per von Fischer af Per von Fischer d. 5. februar 2018

Den portugisiske spildesigner Vital Lacerda er i dag en superstar indenfor brætspilsdesign, men tilbage i 2012, da CO2 udkom, var har langt fra så kendt og elsket blandt (især euro-) brætspillere. Papskubber anmeldte spillet dengang, og var ikke udelt begejstrede. Men nu får CO2 er ordentlig overhaling, både grafisk og regelmæssigt, og sendes ud til Kickstarter fra og med den 7. februar 2018.

I CO2: Second Chance styrer spillerne energiproducerende virksomheder, der forsøger at omlægge energiproduktionen for at nedsætte udledningen af CO2.

Udgiveren lover, at CO2: Second Chance får “ny ikonografi […] mere balanceret gameplay, et nyt event-deck, forbedrede og streamlinede mekanikker, opgraderede trækomponenter for fabrikkerne i stedet for papbrikkerne” – og en kortere spiltid.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk