Kinderspiel des jahres er ...

Pernille Brix Madsen af Pernille Brix Madsen d. 11. juni 2018

Så er vinderen af den første, prestigefulde Spiel des Jahres-pris offentligjort. Kinderspiel des Jahres, altså årets børnespil, blev Funkelschatz af far/datter-designerholdet Lena og Günter Burkhardt.

I Funkelschatz er spillerne drager, der samler ædelstene. En stor isblok i midten af spillet “smelter” undervejs i spillet, og stenene kan samles op af spillerne, hvis de er i spillernes valgte farve.

Nomineret i samme kategori var Asger Granerud og Daniel Skjold for deres spil Panic Mansion, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi på redaktionen har heppet på drengene og Panic Mansion, men ønsker alligevel stort tillykke til vinderne.

Hvis du gerne vil høre Asger og Daniel fortælle om, hvordan det er at blive nomineret til brætspilsverdenens fornemste pris, kan du lytte til det seneste afsnit af papstinenser – lige her

De nominerede i kategorien var:

„Kinderspiel des Jahres 2018“:

  • Funkelschatz af Lena & Günter Burkhardt (også kendt som Dragon’s breath) VINDER
  • Emojito af Urtis Šulinskas
  • Panic Mansion af Asger Sams Granerud & Daniel Skjold Pedersen

Vinderne i de øvrige kategorier afsløres 23. juli i Berlin i år. Læs mere på www.spiel-des-jahres.com


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk