Keyforge: Nu med "uheldige" navne

Peter Brichs af Peter Brichs d. 12. november 2018

Fantasy Flight Games’ kommende Keyforge har dårligt ramt gaden, før de første decks er blevet banned fra spillet – ikke fordi de har været særligt stærke eller svage, men ganske enkelt fordi de har et såkaldt “uheldigt navn”. Alle decks i spillet har et unikt navn, og det er den tilfældige navnegenerator, som har ramt nogle uheldige sammensætninger af ellers uskyldige ord.

Spillets app, som launcher sammen med spillets officielle release dato den 15. november, har en funktion hvor du kan registrere dit deck. Og hvis du har et af de decks, som har et uheldigt navn, får du ganske simpelt at vide, at dit deck ikke længere dur. Men alt er ikke tabt, for Fantasy Flight skriver, at du får 2 nye decks som erstatning for dit gamle, bannede deck.

Det vides ikke, hvor “slemme” de uheldige decknavne er, men ovre på den uofficielle subreddit for spillet har brugere lagt decks op med navne som Wang the suddendly bruised, Antagonizer of Boys og General Bonerider Colt, som folk allerede nu forsigtigt gætter på, kan være nogle af dem, der vil blive banned for at have navne, som kan tolkes som upassende.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk