Keyforge Dark Tidings er endeligt udkommet

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 18. April 2021

KeyForge udkom tilbage i 2018 og tog verden med storm. Kortspillet adskiller sig fra andre deck-buildere ved at du ikke slev skal anskaffe kort og prøve at regne ud hvad der er et godt deck, men i KeyForge køber du et deck (et spil kort) som allerede er sat sammen og allerede er balanceret overfor andre decks.

Kort fortalt kæmper to spillere, overfor hinanden, om at smede 3 nøgler og hver nøgle kræver 6 Æmber – og du laver Æmber ved at spille dine kort og angribe modstanderen.

Tidligere på året blev det bebudet at femte udgivelse ville ramme butikkerne i start marts. På grund af Corona-travlhed og generel fragtballade i verden er udgivelsen blevet skubbet til midt april. Men nu er KeyForge Dark Tidings landet!

Denne udvidelse af KeyForge introducerer et nyt hus i spillet nemlig Unfathomable. Det betyder, at vi siger farvel til huset Dis, som har være med siden KeyForge udkom med Call of the Archons.

Dark Tidings introducerer Ebbe og Flod.

En ny mekanik i Dark Tiding er vandet og kort der beror på om det er høj eller lav-vandet. Et nyt kort starter i neutral position og forskellige kort-mekanikker kan ændre på Ebbe og Flod, som igen betyder forskellige effekter i spil kan blive forstærket eller svækket på den basis.

Dark Tidings er udkommet i Danmark 16. april 2021.

Rise of the Keyraken – Nyt eventyr format til KeyForge

Som en lille ekstra nyhed har Fantasy Flight meddelt at der kommer en slags multiplayer raid-spil til KeyForge, hvor to spillere skal arbejde sammen mod et overordnet scenarie eller eventyr.

Du kan læse mere om KeyForge Adventures her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk