Imperial Assault får app-understøttelse

Jacob Herold af Jacob Herold d. 2. december 2017

Dødsstjernerne må stå rigtigt her i december måned. Om lidt over en lille uges tid får The Last Jedi premiere herhjemme, og Fantasy Flight Games har netop udgivet den længe ventede app til Imperial Assault.

Navnet på appen er Star Wars: Imperial Assault The Legends of the Alliance, og den åbner op at spille app-styrede scenarier a la dem til Descent 2nd Edition. Det betyder at der ikke længere behøver at være nogen der sidder og spiller skurken, da appen styrer den del af spillet, og ligeledes holde styr på skjulte områder og udstyr der optjenes i løbet af spillet.

Til at starte med byder The Legends of the Alliance på en tutorial samt en kampagne på fem missioner kaldet Flight of the Freedom Fighter, der foregår i efterspillet af Dødsstjernens ødelæggelse.

Du kan finde The Legends of the Alliance på Apples App Store og på Google Play.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk