Hvad venter du på?

af Vagn Hinge d. 31. January 2023

2022 er kun lige akkurat passeret som en anden ufarlig asteroide. I de små hjem har diskussionerne om det forgangne års bedste brætspilsoplevelse fortaget sig. Alt ånder fred og ro. En travl januar i fitnesscenteret har givet resultat. Juledelle er atter normaldelle.

Og derfor er på højeste tid til at vi kigger lidt i krystalkuglen efter næste store brætspilsoplevelse! Heldigvis er trofaste bloggere ikke karrig med deres bud, og ifølge boardgamersanonymous.com venter der os et spændende år rig på oplevelser. Her er deres sædvanlige liste over 2023’s 50 mest ventede brætspil.

Skal det være My Island, efterfølgeren til My City? En ny 4X i form af Voidfall? Psykolog-spillet Unconscious Mind? En ny Uwe Rosensberg i form af Oranienburger Kanal? En genfortolkning af computerspillet Stellaris? En klassekamp i Hegemony? For slet ikke at tale om udvidelser til henholdsvis Ark Nova og War of the Ring.

Hvad venter du på?


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk