HeroQuest vender tilbage efter 30 år!

af Jonas Rønn Bohnsen d. 16. september 2020

Hvis du følger med i verden af brætspil, har du måske hørt om HeroQuest. Oprindelig udgivet i 1989, og blive i dag anset af mange som en klassiker. Spillet har dog været svært at få fat på de seneste år. Indtil nu.

Det ser nemlig ud til, at Hasbro endelig har valgt at genudgive HeroQuest. Mere information om, hvad vi har i vente er dog stadig uklart. Indtil videre har vi fået en hjemmeside med en timer, der udløber den 22. september. Hvad der sker derefter ved vi ikke endnu. Der er spekulationer om, hvorvidt et HeroQuest Legacies spil måske er på trapperne fra Restoration Games, men det må tiden vise. Du kan selv følge med på hjemmesiden her.

Hvis du ikke er bekendt med HeroQuest, er spillet kort fortalt et Dungon & Dragons inspireret brætspil, hvor fire spillere og en game master tager ud på eventyr og udforsker dungons. Med andre ord er HeroQuest en klassisk Dungon Crawler.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk