Hemmelig nisse for brætspillere

af Rasmus Ragnvald d. 2. november 2017

Nu er det igen tid til den årlige tilbage vendende begivenhed “Secret Santa” hos boardgamegeek.

Hvis du har været med før ved du, hvad dette drejer sig om, hvis ikke så læs videre. Ideen med Secret Santa er, at man giver et brætspil til en fremmed og samtidig får et brætspil af en fremmed. Alle kan tilmelde sig legen der går ud på, at man køber for mindst 50$ brætspil til den person man bliver nisse for. Det er folk fra hele verden som deltager, men har du ikke lyst til at skulle finde en gave til en person fra Japan eller ligende er det muligt at ønske at blive nissen for en fra et bestem område, fx europa eller ligende.

Nu tænker du måske, at det med at få et brætspil fra en vildt fremmed måske kunne gå hen og blive 8 gange ludo, men nej det gør det ikke. Alle der deltager laver en liste med spil de godt kunne tænke sig og man er forpligtiget til at hente inspiration fra listen og helst vælge noget her fra. Man er velkommen til at give for mere end de 50$ og det er der også folk som gør, men forvendt ikke at du bare kan skrive et spil på til 1000kr og du så automatisk får det, sådan virker det ikke.

Alt du skal gøre for at være med, er at følge linket nederst i nyheden. Har du ikke en boardgamegeek-konto skal du oprette en sådanne. Herefter er det bare at tilmelde sig eventet.

Deadline for at tilmelde sig er d. 12 november.

Se mere her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk