Hareskoven Spilfestival den 10. November

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 18. oktober 2018

Hareskoven Spilfestival er stedet, hvor børn og voksne kan prøve at spille brætspil, kortspil, figurspil og rollespil, som I ikke har prøvet før. Du behøver ikke at vide en noget om spillene i forvejen – bare du har lyst til at spille.

På spilfestivalen vil der være en masse spilentusiaster, der står klar til at lære dig om de udvalgte spil. Der er spil for alle aldre, herunder en masse spil for børn, familiespil, men også spil, der mest er for voksne.

Vi har udvalgt spil der ikke tager alt for lang tid at spille (eller i hvert fald prøve), så du kan nå at prøve en masse forskellige spil. Spilletiden vil ligge fra 15 minutter og opad – enkelte spil kan måske tage en time eller to.

De fleste af de spil som du kan prøve, kan du købe i spilfestivalens butik. Butikken står Fantask for, og de giver en god spilfestival rabat til deltagerne.

På Spilfestivalen afholdes Danmarksmesterskaberne i brætspillet Carcassonne. Vinderen kan senere tage til verdensmesterskaberne, der afholdes på den store brætspilsmesse i Essen i Tyskland.

Tid, sted og pris:

Hareskov Spilfestival holdes :
Lrdag den 10. november fra kl. 11 – 17.

Hareskovens Lilleskole
Skovbovænget 124
2750 Ballerup.

Pris for voksne er kr. 40, og kr. 20 for børn (under 12 år).

Aftenarrangement

I år vil Hareskov Spilfestival udvide konceptet en smule og tilbyde dig at blive efter kl. 17.00, hvis du har lyst til at spille videre sammen med andre hardcore brætspilsentusiaster og/eller familie, venner og bekendte.

Vi vil sørge for at der bliver bestilt noget aftensmad og man vil også kunne forsyne sig med øl og vand. Tanken er at folk spiller de spil de har lyst til, og der vil ikke være spilguider på denne del af arrangementet.

Se mere på Facebook

Du finder mere om Hareskov Spilfestival på Facebook


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk