Har du en god spil-idé? Så vil Ravensburger gerne se den!

af Leon Castro Lagunas d. 1. juli 2020

For første gang nogensinde afholder spil- og legetøjsgiganten Ravensburger “Game Inventor Days”. Det foregår som et online event den 10. og 11. juli, under mottoet “Invent & Present”. Her er alle spil- og legetøjsdesignere fra hele verden inviteret til at dele deres ideer!

Mange konferencer er blevet aflyst grundet den verdensomspændende coronapandemi, og mange muligheder for at præsentere nye spilideer er enten forsvundet eller blevet udskudt. Denne mulighed for at præsentere sin idé til Ravensburger vil måske derfor blive taget godt imod af mange.

Det foregår i følgende 4 trin:

1) Hvis du er interesseret i at præsentere din spil- eller legetøjsidé til Ravensburger, skal du først registrere og beskrive din idé online. Det skal gøres inden deadline den 8. juli, via nedenstående link.

2) Ser din idé interessant ud, bliver du herefter inviteret til et 30 minutters online video-møde, hvor du kan præsentere din idé. Dette kan gøres enten på engelsk, fransk eller tysk.

3) Er din idé stadig interessant efter denne præsentation, så bliver du bedt om at indsende en prototype af spillet, som vil blive testet af Ravensburger.

4) Efter afsluttet test vil du modtage omfattende feed-back, og måske endda et tilbud fra Ravensburger om at publicere dit spil.

Ravensburger har allerede listet en række områder de er interesseret i. Det spænder bredt over flere genrer af spil, og til flere aldersgrupper. Du kan se den samlede liste og mere information om arrangementet på dette link. Du kan registrere din idé her.
Så, hvad venter du på? Måske bliver din idé morgendagens hit? – Held og lykke herfra! :)

Mere om Ravensburger.

Ravensburger er et spil- og legetøjsfirma fra 1883. Deres slogan er “Fun, Education, Togetherness” og afspejles i deres blå trekant-logo. I dag består Ravensburger-gruppen bl.a. af kendte navne som BRIO, Alga, Wonder Forge og flere andre. Læs mere om Ravensburger-gruppen her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk