Hader du også regelbøger

af Vagn Hinge d. 26. March 2022

Hvis det ikke lige var for nødvendigheden af at læse regelbøger, så tror jeg, der var langt flere, der spillede brætspil.

Vi har tidligere været inde på problemer med dårlige regelbøger. De er enten dårligt skrevet eller et sandt mareridt at slå op i under et spil. Men der er hjælp at finde. Du kan f.eks. lytte til Papstinenser – Episode 59 og høre mere om, hvorfor vi er mange, der er glade for en service som udgivelsen af regelresuméer.

The Esoteric Order of Gamers har på 10 år nu udgivet hele 400 regelresuméer! Som det nyeste er det gået ud over Twilight Imperium IV (med udvidelse), som er et 12-timers monster spacebattle-spil uden lige. Tænk engang: 3 bøger kogt ned til kun 5 sider. Det siger sig selv, at kønt bliver det ikke, men det er praktisk! – især som opslagsværk midt i slaget.

Se alle EOG’s regelresuméer her.

Find TI4 regelresumé her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk