Gør dit brætspil til en totaloplevelse

af Vagn Hinge d. 29. January 2021

Stil din transistor i skammekrogen og fyr op for Cerwin Vega’erne!

For når antallet af brætspillere omkring dit spillebord i denne tid indskrænkes, så er der brug for at fylde resten af din stue ud med et massivt lydtæppe af underlægningsmusik til dit næste brætspil.

På Melodice.org finder du en playliste til ethvert af dine brætspil, og vupti, vupti, du er nu på nul komma fem bragt i den helt rette stemning. Spil f.eks. Red Outpost til tonerne af fyrige Red Army Choir her , eller Brass til 1800-tallets eftertænksomme klassiske toner her , og kan det blive lettere at lokke kæresten ud ad binge-hjørnet og sofapuderne, når du sætter denne playliste , på og foreslår at spille Fog of Love?

Skulle du helt uventet støde på en helt tom playliste, når du søger på dit gamle Grever og Baroner-spil (Hoity Toity) fra 1990, så har du muligheden for at starte en op selv.

Søg efter playlister til dine egne spil her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk