Good Clean Family Entertainment You Can Trust

af Vagn Hinge d. 2. juli 2020

… hedder det sagnomspundne opsamlingsalbum fra danske D-A-D, som i øvrigt er et udmærket soundtrack til din næste brætspilsaften.

God, pålidelig familieunderholdning er som bekendt noget, man lægger vægt på hos de store selskaber i bræt- og kortspilsbranchen.

Noah Bradley, som siden 2013 har været leveringsdygtig af illustrationer til ikke mindre end 114 ‘Magic the Gathering’-kort, er fyret og ekskluderet fra det gode selskab, både hos ‘Wizards of the Coast’ og ‘Fantasy Flight Games’. Dette kommer efter han har har indrømmet at have sexchikaneret kvindelige kolleger i branchen.

‘Fantasy Flight Games’ har udsendt en pressemeddelelse, hvor de siger, at Bradleys illustrationer vil blive fjernet fra alle fremtidige genoptryk af deres produkter og alt samarbejde er stoppet.

‘Wizards of the Coast’ har også stoppet alt samarbejde med Noah Bradley, dog vil nogle af hans illustrationer kunne ses på nye Magic-kort indtil februar 2021, men alle genoptryk vil have nye illustrationer.

Det er ikke første gang ‘Wizards of the Coast’ således censurerer sig selv. Tidligere på året var det ‘Magic the Gathering’-kort med racistiske illustrationer og/eller tekst, der måtte vige til fordel for et mere lødigt udtryk, for på den måde at skabe et sikkert og behageligt fællesskab, der er fri for chikane eller krænkende adfærd.

Læs pressemeddelelsen fra ‘Fantasy Flight Games’ her.

Læs pressemeddelelsen fra ‘Wizards of the Coast’ her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk