Flere 'Du er helten" udgivelser på vej

Morten Greis af Morten Greis d. 23. marts 2018

Tilbage i 1980’erne var ‘Du er helten’-bøger som f.eks. Sværd & trolddom vældigt populære, og genren har set fornyligt set en genkomst i forlængelse af den voksende interesse for brætspil og rollespil – og mere er på vej!

I efteråret udgav FFG spillet Legacy of Dragonholt, som er en type ‘du er helten’-bog i brætspilsindpakning, og nu forlyder det at ZMAN-Games (både FFG og ZMAN ejes af Asmodee) har en brætspilsversion eller brætspilsindpakning på vej af bogserien House of Danger, som tilbage i 80erne var en populær serie af ‘vælg din egen vej’-bøger. Choose Your Own Adventure: House of Danger brætspillet udkommer senere i 2018, og vi er spændte på at se, hvilke eventyr der venter.

Asmodee har desuden via Space Cowboys også flere kapitler på vej til T.I.M.E. Stories, og de franske forlag Blue Orange har en række engelske oversættelser af deres ‘Du er helten’-tegneserier på vej. For to år siden præsenterede Blue Orange et prøvetryk af deres tegneserier på Spiel i Essen, og nu kommer en række af deres mange franske udgivelser.

Fra kickstarter kommer desuden 7th Continent i andet oplag her i 2018, hvor de første eksemplarer allerede er ved at ankomme til backerne.

For fans af ‘du er helten’-bøger eller ‘vælg din egen historie’-bøger lover 2018 en god række spændende udgivelser.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk