FFG trækker stikket på Android: Netrunner

Per von Fischer af Per von Fischer d. 9. juni 2018

Det er med sorg i sinde og grådkvalt stemme, at Papskubber må meddele, at Android: Netrunner LCG stopper i 2018. Licensen til spillet, der er designet af mesteren Richard Garfield, ejes af Wizards of the Coast, og den udløber i år. Fantasy Flight Games har enten valgt ikke at forny den, eller måske har Wizards selv planer for det succesrige samlekortspil.

Den officelle slutdato for Netrunner, som vi kender det i dag, er den 22. oktober. Dermed er det anden gang Netrunner forsvinder, i og med at spillets originale version fra 1996 led en alt for tidlig død for mange år siden.

Android Netrunner har været en succes for FFG, ingen tvivl om det. Der findes turneringer verden over, bl.a. officielle verdensmesterskaber, og spillet har en solid fanskare. Det kan undre, at FFG så sent som i 2017 udsendte et “Revised Core Set” af grundpakken, hvilket måske kan antyde, at det ikke helt var planen, at spillet skulle stoppe allerede nu. Det kan man kun gisne om.

Jacking Out


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk