Fantasy Flight Games flytter grænser

af Rasmus Ragnvald d. 9. august 2017

FFGs nye spil Legacy of Dragonholt flytter igen grænsen for hvad brætspil er. FFG skriver at det er et fortællespil som er på grænsen mellem rollespil og brætspil.

I Legacy of Dragonholt får du mulighed for at udforske verden Terrinoth, igennem 6 forskellige kampagner. Skræddersy din helt ud fra 6 forskellige racer og et udvalg af klasser, personligheder og forhistorier. Alt dette vil gøre hver helt unik og give mulighed for et eventyr der afspejler, hvordan andre vil interagere med din helt.

FFG skriver at spillet benytter sig af det nye Oracle system, som skulle egne sig specielt til spil der skal tilpasse sig de forskellige karakterer og valg som spillerne tager. Så alt efter om man stjæler eller handler sig til genstande eller hjælper den gamle dame, vil det give forskellige fremtidsscenarier for kampagnen.

Om dette så bliver noget helt nyt og banebrydende eller om det “bare” er sværd og trolddom som brætspil vil tiden vise. Vi vil i hvert fald holde øje med dette spil når det udkommer her sidst på året.

Læs mere om spillet her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk