Fallout som brætspil

af Rasmus Ragnvald d. 10. august 2017

Nu kan alle os der har spillet og elsket computerspillet fallout godt begynde at glæde os. Fantasy Flight Games har offentliggjort, at de her til efteråret kommer med et Fallout brætspil.

I en post-apokalyptisk verden, hvor alt er øde efter en altødelæggende atomkrig skal du kæmpe mod de andre spillere om at blive den mest indflydelsesrige i ødemarken. Din opgave er at kæmpe mod banditter, samle loot og indgå de rigtige alliancer.

Med blot nogle få steder kendt på kortet, vælger du om du vil samarbejde med de andre eller ej, når verden skal udforskes. Undervejs vil du stå over for et væld af valg, f.eks. om du vil gå efter udvikling, penge (flaskekapsler), samle loot eller loyale ledsagere.

Hver karakter består af et personkort og så, som i computerspillet, stats og specialevner som man nu har valgt. Så man skal vælge om man vil være ok til det hele eller virkelig god til visse ting. Det kunne være om du vil stige i din kampstat eller blive specialist med kniv eller pistol.

Hvordan man vinder vil være bestemt af forskellige indflydelseskort man trækker i løbet af spillet og disse vil enten være en fraktion man holder med eller noget specielt for ens karakter. Hvilken fraktion man holder med giver også visse fordele i spillet.

Læs mere her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk