DungeonQuest udgivet

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 30. august 2010

Fantasy Flight Games har genudgivet brætspillet DungeonQuest. Spillet var oprindeligt et af Games Workshops store successer tilbage i 1987, men har fået et kærkommet makeover af Fantasy Flight.

I spillet tager du rollen som en heltemodig eventyrer der en tidlig morgen begiver sig ind i et af hjørnetårnene i Dragonfire Dungeon. Gangene under slottet er fyldt med alverdes ondskab, kryb og fælder, men de farer blegner ved udsigten til dragens skatkammer. Spilleren er den der rager mest guld til sig .. og overlever. Sidstnævnte er en vigtig pointe !

I DungonsQuest trækker du brikkerne efterhånden som du kommer frem i hulerne, og hver gulvbrik kan byde på monstre, fælder, døre der skal åbnes, skatte og ja bundløse huller. Hver eventyrer (op til 4 personer) har forskellige evner, udrustninger og magiske hjælpemidler så udfordringer der virker nemme for en spiller kan slå en anden ud.

Spillet ligger i dk i prisklassen 400-500 kr. ved udgivelsen.

Kilde: Fantasy Flight Nyhed


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk