Disney bevæger sig længere ind i brætspilsverdenen

af Bo Bering Slagelse d. 4. September 2022

Ovenpå successamarbejdet med Ravensburger, der ledte til Disney Villainous og et hav af dertilhørende udvidelser, vil Disney nu tage hul på endnu et eventyr i den store brætspilsverden. De vil lave et trading card game, hvor du kan samle på de mange elskede Disneyhelte og -skurke.

Der er ikke blevet udmeldt meget om gameplay eller mekanikker, men meget tyder på, at det kommer til at være i stil med sine ældre “trading card game”-søskende: Pokémon og Magic: the Gathering. Den officielle udmelding er, at det er et spil, der er let at gå til for begyndere, men stadig med en dybde så garvede gamere vil finde det interessant.

Spillet foregår i ”The Great Illuminary”, som er det sted hvor Disney-karakterer og -sange bor. Her spiller man som Illumineers, der skal duellere mod andre Illumineers. Dette gøres ved at fremkalde kendte Disney-helte, -skurke og alt derimellem, som man så skal kaste mod sin modstander.
Indtil videre er det kun de originale Disney-karakterer man vil kunne samle sig til. Derfor er der indtil videre ikke planen, at andre licenser som Star Wars, Marvel og Pixar, der er ejet af Disney, skal blive en del af det store Disney Lorcana-univers.

Indtil videre forventes det, at Disney-Lorcana kommer på gaden i slutningen af 2023.

Læs mere om Disney-Lorcana her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk