Danske Small Talk Big Questions udgives i Tyskland, Østrig og Norge

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 17. januar 2019

Kun syv måneder efter at Nanna Grunwald og Katja Bamberger Bro lancerede spillet Small Talk Big Questions kan den lille spil- og design virksomhed stolt meddele at det udkommer i Tyskland, Østrig og Norge fra februar 2019. Det sker i et samarbejde med firmaet NowusGames .

Spillet koster 99 kr. og er ude i danske butikker, som nævnt.
Small Talk er ikke helt et typisk brætspil, men et samtalespil, som har til formål at få folk rundt om et bord til at fortælle sjove, overraskende og nærværende historier med udgangspunkt i sig selv. Spillet blev lanceret d. 15. juni 2018 i Arnold Busck, Bog & Ide, Games og udvalgte Kon-tur butikker. Allerede i oktober kom 2’eren og nu står det altså klart at flere europæiske spillere får chance for at small-talk’e over kortspillet.

På billedet ovenfor, kan du se hvordan kortene er bygget op – tanken er det giver en uformel lejlighed til at fortælle noget, som måske ellers ville have virket lidt underligt forklarer Katja:

Du lærer dine venner og familie bedre at kende og at I bruge tid sammen. Tid lader til at være den dyrebareste gave, man kan give sine medmennesker – ikke mindst sine børn og børnebørn.
Fortæller Katja og fortsætter ..

For eksempel fortalte en mormor for første gang historien om, hvorfor hun havde overnattet i et fængsel, da hun blev spurgt ‘Hvad er det mærkeligste sted, du er vågnet?’


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk