Dansk spil om heksejagt på Kickstarter

af Jonas Rønn Bohnsen d. 4. March 2021

Igen er der dansk brætspilsdesign på Kickstarter. Pagan: Fate of Roanoke er et spil om heksejagt for to spillere, designet af Kasper Kjær Christiansen & Kåre Werner Storgard og udgivet af Wyrmgold.

Året er 1578 og der er opstået et problem i byen Roanoke. Der er en heks blandt byens ni indbyggere, og de ved ikke, hvem det er. Derfor har borgmesteren inviteret en berømt heksejæger til at finde og brænde heksen.

En spiller påtager sig rollen som heksejæger, mens den anden spiller heks. Jægeren skal derefter forsøger at finde heksen blandt byens ni beboere, inden heksen får gennemført sit hemmelige ritual og vinder. Spillet er et asynkront 2-spiller-spil, hvor hver spiller inden spillets start skal vælge, hvilke kort som skal i deres deck. Det gør, at alt efter hvordan heksen og heksejægeren sammensætter deres decks, vil strategier ændre sig fra spil til spil.

Pagan: Fate of Roanoke har været længe undervejs. I 2018 vandt spillet prisen for bedste brætspil på den danske bræt- og rollespilskongres Fastaval, under navnet Witch Hunt.

Hvis du vil læse mere om spillet, kan du finde deres Kickstarter her.

Hvis du vil prøve spillet, inden du køber, kan du gøre det på Tabletopia ved at følge linket her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk