Dansk designer vinder pris ved Spiel des Jahres

af Rasmus Ragnvald d. 17. July 2022

Living Forest by Aske Christiansen har vundet Kennerspiel des Jahres 2022.

Som første dansker vinder Aske Christiansen den største brætspilspris i verdenen. Kenderspilprisen fik han for sit spil, Living Forset. Der skal lyde et stort tillykke med den flotte pris fra hele Papskubber.

De sidste par år har vi set flere danskere være nomineret til Spiel des Jahres-prisen, men ingen har vundet den før. De mange nomineringer viser det høje niveau danske designere og deres spil har. At Aske Christiansen i år har vundet, er ikke blot et stort skulderklap til ham, men til hele det danske designermiljø, så fra Papskubber vil vi da opfordre folk til at kigge efter spil designet af danskere.

Randy Flynn vinder hovedprisen, Spiel des Jahres 2022, for sit spil, Cascadia. Børnespilsprisen, Kinderspiel des Jahres 2022, går til Magic Mountain af Jens-Peter Schliemann og Bernhard Weber.

Se vindere og nominerede her, og læs mere om “vinderne her.”;https://www.spiel-des-jahres.de/en/cascadia-is-spiel-des-jahres-2022/


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk