Corona mig her og alle vegne / Mens vi venter på vaccinen

af Vagn Hinge d. 5. December 2020

Brætspil er en social aktivitet. Vi spiller selvfølgelig for at vinde, men først og fremmest for at etablere og fastholde netværk på tværs af alder og sociale skel.

Lige som vi vænnede os til at spille med hinanden igen, kom en ny bølge af pandemien over os, og der er bare ikke rigtigt den samme plads til nye folk omkring spillebordet som der plejer at være…

Men folk mødes stadig på nettet. Board Game Arenas medlemstal er eksempelvis steget til ikke mindre end 5 millioner brugere. Sitet har netop lanceret en julekalender. I hele december 2020 lancerer de et nyt brætspil om dagen, altså helt frem til nytår og ikke bare til juleaften. Det bliver spændende om julen varer lige til påske.

Se mere her.

Tjek de forskellige spiludbydere for julekalendere. Days of Wonder holder for eksempel hver dag en konkurrence på deres Facebookside, hvor man også kan deltage som bosiddende i Danmark. Se dagens låge her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk