CMON vil producere tegneserier fra elskede brætspilsuniverser

af Bo Bering Slagelse d. 2. oktober 2020

Twilligth Imperium og Android er kendt for at have nogle af de bedste og mest veludbyggede mytologier, og nu vokser de endnu mere. Twilligth Imperium og Android går nemlig til tegneserien.

Mange spil finder sted i universer med baggrundshistorier, der er så rige på historier og mytologi, at det nærmest er den vigtigste grund til at spille spillet. Som spiller bliver man til sidst mere interesseret i at være en del af historien end at vinde. Nu skal du ikke længere bruge tid på at samle det rigtige antal spillere og sætte flere timer af, for at opleve disse historier.

CMON og Asmodee Entertainment har indgået et partnerskab, hvor CMON producerer tegneserier fra to af Asmodee Entertainments mest velbeskrevede og elskede licenser, nemlig Twillight Imperium og Android-universet.

CMON vil bringe rutinerede tegneserietegnere og -forfattere til bordet, som vil dykke ned i de to spils kæmpe bagkatalog af baggrundshistorier. Så fans af de to universer bliver ikke skuffede. Asmodee Enternainment vil samtidig producere miniudvidelser, der passer til historierne i tegneserierne, så spillene og tegneserierne kommer til at spille sammen og i endnu højere grad udvide universerne.

Tegneserierne kommer på Kickstarter i starten af 2021, og indtil da er det bare at fordrive ventetiden med et slag Twilligth Imperium og et par omgange af Android Netrunner.

Mere om nyheden her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk