CMON bløder

af Rasmus Ragnvald d. 23. november 2018

CMON, som mange nok kender for deres mange kickstarter-spil (f.eks. Blood rage, Rising Sun og Hate), har i deres sidste opgørelser vist et underskud i 2018 på 4,1 mio. dollars, svarende til 26,9 mio. kr. Deres aktie er faldet over 30 procent i 2018 og omsætningen er faldet med 36% fra 17,5 mio. dollars til 11,8 mio. dollars.

CMON forklarer, at underskuddet og det store fald i omsætning skyldes fejlslagene kickstarter-kampagner, f.eks. spil som A Song of Ice & Fire: Tabletop Miniatures Game og Arcadia Quest: Riders, samt omkostninger til messer. Dertil skal man lægge, at komponenter og arbejdskraft er steget i pris.

Hvad dette vil betyde for deres fremtidige lanceringer af nye titler på kickstarter, er svært at spå om, men en ting er sikkert: De skal have vendt skuden, ellers må vi kigge i andre retninger efter det næste Rising Sun.

Se mere her .


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk