Brætspilsfestival i Aarhus igen i år

Peter Brichs af Peter Brichs d. 18. januar 2018

Igen i år vil der være Brætspilsfestival i Aarhus. I 2018 bliver det altså fra den 2. til den 4. marts, at festivallen løber af stablen. Du kan købe billetter til festivallen på Aarhus Brætspilfestivals hjemmeside og i år koster en billet for hele weekenden (inklusiv sovepladser) 175,00 kr. Der vil også være mulighed for at købe aftensmad fredag og lørdag, for 80,00 kr. (inkl en øl/vand) pr. dag.

Der kommet til at være masser af konkurrencer, events og spil på festivalen. Der vil være mulighed for at prøve kræfter med bl.a. Pandemic Survival, King of Tokyo, Exploding Kittens, Werewolf, Flick’em Up og meget mere.
Familie- og børnevenligt vil der være i Grøn Zone, hvor guruer og trænede spil-ledere disker frem med de nye og gamle lækre spil for både yngst og ældst.

Figurspillerne får også plads i år, hvor den lille sal fyldes med vidunderlige verdener, monstre, robotter og vilde våben.

Nørdernes Paradis og et enormt spilbibliotek ligger i Gul Zone og Blå Zone, hvor man både kan gå på omgang, når spil introduceres for nye spillere, eller man kan reservere sit helt eget spillebord og efterlyse medspillere online på storskærmen.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk