Bogen Terraforming Mars – I skyggen af Deimos udkommer på dansk

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 19. October 2021

Terraforming Mars blev et af det første tungere spil der blev udgivet i en dansk oversættelse for nogen år tilbage. Det har været så stor en succes at der nu også udkommer en vaskeægte rum-krimi i Terraforming Mars universet. I den forbindelse er alle med interessen inviteret til bog-reception og foredrag fra en mars-forsker som lover at komme ind på krig og våben i rummet :-)

Arrangementet er på Bastard Caféen den 28. oktober kl. 16:00 – 20:00

Du kan tilmelde dig arrangementet og læse mere på facebook, hvis det er noget for dig

Om bogen:

I skyggen af Deimos er baseret på brætspillet Terraforming Mars og skrevet af den britiske forfatter Jane Killick, der tidligere har skrevet udgivelser om de klassiske science fiction-tv-serier Babylon 5 og Red Dwarf samt egne bogserier. Romanen udgives på dansk af forlaget Character Publishing, som også har oversat brætspillet og alle dets fem udvidelser til dansk – en udgave, der har været en stor salgssucces og p.t. sælges i fjerde oplag.

I skyggen af Deimos bygger på Terraforming Mars’ realistiske forskning og teknologier, men forudsætter ikke kendskab til spillet og kan fint læses af alle med interesse for både klassiske krimier og rumforskning. Magtfulde koncerner strides om at gøre Mars beboelig for mennesker. Da en vildfaren asteroide slår ned i en forskningsstation og dræber en tekniker, vakler den skrøbelige magtbalance mellem koncernerne. Efterforskningen af ulykken afdækker en dyster sammensværgelse. To marskolonister må afsløre sandheden og stille de ansvarlige til regnskab, før Mars bliver offer for den gamle verdens korruption. En kamp om at forene fremskridt med menneskelighed bryder ud – men i sidste ende er Mars den farligste fjende af dem alle.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk