Betrayal Legacy på vej!

Peter Brichs af Peter Brichs d. 21. november 2017

I weekenden blev det annonceret, at Avalon Hill udgiver en ny udgave af deres spilserie, “Betrayal at House on the Hill”/braetspil/betrayal-at-the-house-on-the-hill, til næste år. Rob Daviau, en af spillets oprindelige designere – og manden bag Risk: Legacy og Pandemic: Legacy – er tilbage, og giver spillet et Legacy-makeover.

Legacy-modellen af brætspil betyder, kort fortalt, at ændringer du har lavet i et spil, bærer over til næste. Eksempelvis kan der være kort, der rives i stykker, felter, der skrives på, eller andet. I Betrayal Legacy spiller man folk, som udforsker et hjemsøgt hus. Hvert spil foregår i et årti, og hvis din karakter fra sidste spil overlevede, er han tilbage igen – hvis ikke, er det en af din karakters efterkommere, der nu udforsker det mystiske hus.

Grundspillets mekanik, hvor der i hvert spil pludseligt bliver afsløret en forræder, som vender alt på hovedet, lader også til at være tilbage. Avalon Hill udtaler, at du i løbet af en kampagne vil komme til at spille 13 historier, ud af de i alt 50 såkaldte ‘haunts’, der er med i spillet.

Spillet udkommer i 2018, og vi, her på redaktionen, glæder os.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk