Bestil Kroket

Peter Brichs af Peter Brichs d. 19. juli 2013

Her på Papskubber spiller vi mange forskellige typer spil. Alt fra de helt store produktioner fra firmaer som Fantasy Flight Games men også de helt små, selvfinancierede produktioner.

Kroket – A Cardboard Game, Mads Havshøj, spillets designer og udgiver, i fuldt Kroket-grej, er klar til at tage imod din bestilling. som var nomineret til en Brætspils Otto på Fastaval 2013, er et af disse helt små spil, og Mads Havshøj er ved at samle sammen til næste print af spillet. Spillet er meget humoristisk, og er oven i købet også et godt spil.

Kroket er altså ikke et spil, du kan finde i butikkerne endnu, men du kan lægge en forudbestilling på næste parti direkte hos Mads. Spillet vil komme til at koste 290 kr., og kan bestilles i både en dansk og en engelsk udgave, og du kan lægge din bestilling ved at sende en e-mail til Mads Havshøj.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk