Battlestar Galactica bliver genskabt i Arkham Horror

af Jonas Rønn Bohnsen d. 25. June 2021

Hvis du følger med i det brugte brætspilsmarked i Danmark, har du sikker lagt mærke til den store interesse, der er for det gamle Battlestar Galactica spil fra 2008.

Det er et klassisk social deduktion-spil i stil med Shadows over Camelot, hvor spillerne skal hjælpe hinanden med at nå forskellige mål, dog med det twist, at der er en forræder blandt dem.

Battlestar Galactica har desværre været ude af print længe, og er derfor svært at få fat i. Men hvis du har søgt med lys og lygte efter denne gamle klassiker, så er der nu håb for fremtiden.

Fantasy Flight Games har nemlig annonceret en ny udgave af spillet, som kommer til at hedde Unfathomable, og er sat i Arkham Horror-universet. Rumskibet er udskiftet med et dampskib, fjenderne er Deep Ones og de forræderiske Cylons er udskiftet med Hybrider, men bortset fra det nye tema, så virker alt som ved det gamle. Spillerne skal stadig samarbejde om at nå i mål og stoppe forræderne. Forrædernes mål er at forhindre spillerne i at nå deres mål.

Spillet er for 3-6 spillere, og er sat til at tage et sted mellem 2 og 4 timer. Personligt synes jeg, at kvaliteten af illustrationerne og miniaturerne lever op til den høje standard, Fantasy Flight Games normalt sætter for deres produktion. Hvis det lyder som noget for dig, kan du forudbestille spillet i de danske butikker lige nu. Vi ved dog endnu ikke, hvornår spillet rammer hylderne.

Læs mere om spillet her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk