Asmodee udvider endnu endnu en gang

Morten Greis af Morten Greis d. 22. marts 2018

Asmodee, der de sidste år har opkøbt adskillige forlag og distributører, inden for brætspilsbranchen, og det har været en stående vittighed, hvad mon det næste, som Asmodee ville opkøbe, har annonceret deres seneste tiltag.

Asmodee Entertainment

I pressemeddelelsen fra Asmodee lyder det om deres nye afdeling, Asmodee Entertainment, at det er “a new division which will leverage the company’s intellectual property to develop new content types such as feature films, TV series, comics and graphic novels. Asmodee will primarily develop this content through strategic partnerships and licensing.

Om det betyder, at Asmodee vil til at lave film over sine brætspil, som det tidligere har været gjort med Clue og Battleships (og måske kommer til at ske for Catan), det vil tiden vise.

Kilde


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk