Asmodee deltager ikke i årets største brætspilsbegivenhed

af Bo Bering Slagelse d. 10. July 2021

Dette års brætspilsmesse, SPIEL, i Essen bliver uden Asmodee, der melder afbud på grund af corona.

Glæden var ellers jordens gæst, da det blev annonceret at Essens store brætspilsmesse blev afholdt i år. Efter aflysningen sidste år, har mange glade papskubbere haft papstinenser efter igen at se, røre og ikke mindst spille de nyeste spil.

Men mørke skyer samlede sig hurtigt i øst og lagde en dæmper på den festlige nyhed. Et enkelt spilfirma har allerede meldt fra. Asmodee har annonceret, at de ikke vil deltage i brætspilsmessen SPIEL i Essen.

Dermed har en af de største spillere, for ikke at sige den største, meldt fra. Asmodee sidder nemlig på forlag, der bl.a. tæller Fantasy Flight Games, Days of Wonder og Z-Man Games. Disse forlag står bl.a. bag store spil som Marvel Champions the Card Game, Ticket to Ride og Pandemic, samt spiluniverser som Arkham og Descent.

Det er derfor ikke hvem som helst, der har meldt afbud. Afbuddet skyldes corona-situationen. Asmodee siger selv, at selvom verden er ved at blive tryggere, så prioriterer de deres ansattes sundhed. Derfor vil de ikke deltage i afholdelsen af verdens største brætspilsmesse, hvor deltagerantallet let kan komme op på de 200.000 mennesker over 5 dage.

Forhåbentligt kommer de stærkt igen i 2022.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk