Årets juleudvidelser: Dixit, Ticket to Ride, Small World

Morten Greis af Morten Greis d. 17. november 2017

Lige i tid til at lande under juletræet er nogle af årets brætspilsudvidelser netop udkommet eller gør det snart.

Ticket to Ride har fået en ny Map Collection, France & Old West, som indeholder to ny spilleplader i form af Frankrig, hvor man ikke kun skal bygge togruterne, men også anlægge skinnerne ved at placere skinnebrikker mellem de forskellige byer, og Old West, hvor man ikke kunne skal bygge jernbaner, men man skal gøre det ud fra de byer, man ejer for at score point. Begge kort giver et ekstra taktisk lag til spillet.

Dixit suppleres med Dixit 8: Harmonies, som er 84 nye kort til at variere spillet med. Den stadig voksende mængde af kortkombinationer gør Dixit til et omfangsrigt spil med stor plads til sjove sammensætninger af kort.

Small World udvider med en ny plade, Sky Islands, som rummer flyvende øer, som man kan forsøge at erobre nede fra jorden af for ekstra bonusser. En håndfuld nye racer og evner følger med udvidelsen.

Der er nærmest tale om de årlige udvidelser, som forlagene udgiver lige før jul for at begejstre deres fans, og ligesom spillene fik en udvidelse i år, får de sandsynligvis også en igen til næste år.

Dixit og Ticket to Ride udvidelserne er at finde hos din lokale brætspilsforhandler, og Small World udvidelsen kommer svævende ind før jul.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk