Årets gaveregn er slut

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 24. december 2017

På denne højhellige 4. søndag i advent og juleaften, er det tid til, at gøre status og finde årets sidste vindere i Papskubbers store adventskonkurrence på Facebook.

Flere tusinde glade brætspillere har i december kommmenteret, tagget, delt og liket vores statusopdateringer, og dermed deltaget i lodtrækningen om en hel kane fyldt med brætspil. Faktisk har vi i løbet af december uddelt 16 fede brætspil til en samlet værd af mere end 5000,- kroner.

De mere end 27 kilo brætspil, der nu er på vej med posten til de mange vindere, er venligst sponseret af Asmodee Nordics, Spilbræt.dk, Det Dårlige Selskab, og Jeppe Norsker.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores villige sponsorer, men også alle vores ivrige læsere, der har været med til, at sprede glæden ved brætspil og smittet mange tusinde nye brætspillere. Det skal I alle have tak for.

Årets sidste julegaver

Blandt denne uges knap 1000 deltagere, har vi trukket lod, og vinderne blev:

Xana Tørnsø Borg som vinder Lagoonies
Kirstine Ragnhild Wistrup som vinder Match Madness
Emil Holmgaard Andersen som vinder Det Dårlige Selskab og begge udvidelser
Daniel Thygesen Wøbbe som vinder Twilight Imperium 4th Edition

Vi ønsker alle vinderne et stort tillykke med præmierne, som vi straks sender afsted med posten. Vi kan desværre ikke nå at have dem fremme hos jer, så de kan komme med under juletræet.

Vinderne får direkte besked via Facebook beskeder.

Til sidst vil vi blot ønske alle vores læsere glædelig jul, og håber at I alle får rigtig mange hårde pakker i år.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk