Året spil 2017

Troels Vastrup af Troels Vastrup d. 16. august 2017

Legebranchen – LEG har kåret Årets spil i 3 kategorier: Børnespil, Familiespil og Voksenspil

Årets Børnespil blev ‘Coral Reef’
Årets Familespil blev ‘Match Madness’
Årest Voksenspil blev ‘Sig det videre’

Set med danske øjne kan man glæde sig på Jeppe Norskers vegne. Jeppe står bag Match Madness. Selv siger han:

“Jeg er meget glad og beæret over at have vundet den danske pris for Årets familiespil 2017. Jeg havde på ingen måde forventet det, da jeg var oppe imod spil som Kingdomino og mange andre gode titler. Det gør mig særligt glad at juryen består af helt almindelige børnefamilier. Det viser at spillet rammer målgruppen godt, hvilket jeg også har fornemmet på de tilbagemeldinger jeg har fået tidligere.”

Dertil skal siges, at Kingdomino vandt Spiel des Jahres i år, den uden sammenligning største pris for brætspil – så at slå Kingdomino er ikke nogen lille bedrift.

Prisen adskiller sig fra mange andre branchepriser ved at være uddelt på baggrund af danske familier og institutioner. Det flest andre priser uddeles af en jury.

Legebranchen – LEG er en brancheorganisation som har medlemmer fra et stort udvalg af det danske og til dels internationale legetøjsmarked, herunder dagligvarekæde, legetøjskæder, webshops og nogle af de store fabrikanter.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk