Al mulig grund til optimisme

af Vagn Hinge d. 18. maj 2021

En nyhed, der sikkert vil glæde mange Kickstartere; Produktionen har nu normaliseret sig i Kina, her et år efter det meste af verdenen blev lagt ned af COVID-19. Så langt, så godt.

De kinesiske havne er for så vidt også oppe på fuld hastighed igen, og Suezkanalen er atter åben, efter containerskibet Ever Given (Never Forgiven) lagde sig på tværs i kanalen.

Til gengæld er fragtcontainere stadig en knap ressource som konsekvens af, at Europa ikke kan nå at eksportere varer tilbage til Kina så hurtigt, som Kina fylder Europas lagre med mundbind.

Alt i alt er der håb forude. En lind strøm af reprints har for nyligt ramt de danske brætspilsbutikker. Længe ventede Kickstartere er på vej. Solen skinner gennem regndråber, der holder os indendørs, rundt om bordet i selskab med de allernærmeste. Snart åbner klubber, biblioteker, caféer og festivaler for det tålmodige danske brætspilsfolk, der hungrer efter at skubbe noget rigtigt pap.

Læs mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk