Across-the-Board fejrer Harry Potters fødselsdag med brætspil, hygge og konkurrencer

af Leon Castro Lagunas d. 9. July 2022

Across-the-Board slår dørene op til Harry Potters univers d. 31. juli, hvor det jo er Harrys fødselsdag. Her vil der være mulighed for at spille tematiske Harry Potter-brætspil, deltage i konkurrencer med gode præmier og meget andet.

Som de fleste ved, er Harry Potter en fiktiv karakter og hovedperson i J.K. Rowlings magiske univers, og i år bliver den populære troldmand 42 år. Harry Potter og det magiske univers betyder meget for mange, både børn og voksne, og i anledningen af hans fødselsdag inviterer Across-the-Board derfor alle med til en magisk dag.

Det fortæller Martin Hansen, der er projektleder og frivillig hos Across-the-Board i Ballerup.

- Det vil være en dag fyldt med sjov, spas og Harry Potter-gimmicks. Der vil være mulighed for kreative aktiviteter for alle, der er interesserede, og vi vil derudover byde på fødselsdagskage, butterbeer, multismagsbønner og andre lækkerier fra troldmandsverdenen.

En magisk dag for alle

Arrangementet er HELT GRATIS og for HELE familien, så kom og vær med. Tag gerne en ven, kæreste, nabo eller et familiemedlem under armen. Medbring dit glade humør, så sørger vi for en magisk fødselsdag med masser af god hygge, siger Martin.

- Kerneværdierne i foreningen Across-the-Board er centreret omkring åbne og inkluderende fællesskaber, hvor der er plads til alle. Disse værdier går godt i spænd med J.K. Rowlings univers, som har samlet både unge og gamle i et fællesskab verden over.

Martin fortæller desuden, at brætspil kan være som at opdage en ny magisk verden lige der på brættet foran dig. Den oplevelse vil Across-the-Board gerne dele med så mange som muligt.

Det er søndag d. 31 juli kl. 10-17, og hele arrangementet foregår hos Across-the-Board i Posthuset på Banegårdspladsen 7, 2750 Ballerup. Grib kappen og tryllestaven og kig forbi. De lover at det bliver magisk.

Læs mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk