2012 bliver et papskubberår

af Pelle Sølvkjær Christensen d. 31. December 2011

Kære brætspiller

2011 er ved ende, og skal man gøre status over vores udvikling, kan man vist godt sige, at Papskubber nu har fået luft under vingerne. Siden januar er der blevet oprettet 230 artikler og nyheder på sitet, hvilket er en betydelig forøgelse af produktiviteten. Desuden har

Antallet af skribenter og redaktører er steget, og dette har hjulpet med, at holde ilden brændende. Websites af denne type kan nogle gange lide under den mængde arbejde, der skal til for at producere nok indhold, oftest er for stor for en enkelt person eller lille gruppe mennesker.

Redaktionen bag Papskubber tæller i dag 12 mand, så er der pludselig god mulighed for at få introduceret nogle brætspil, nyheder og artikler. Vi glæder os i øvrigt til at byde velkommen til yderligere to skribenter i januar – så glæd jer til at hilse på Morten Greis og Jesper Hansen.

Hvad kommer 2012 så til at byde på?

2012 byder på en masse klassikere – vi minder om at du allerede snart skal reservere dig en plads til Fastaval i Påsken. Fantask afholder spilfestival i marts og der ligger allerede en masse brætspilarrangementer i 2012 kalenderen.

Hvis vi skal lave nytårsforsæt for os selv. Tja kunsten er selvfølgelig, at lave forsætterne opnåelige, så det ikke går, som det plejer med løfte om vægttab og generel afholdenhed.

Lad os derfor starte med dem vi med sikkerhed kan love

  1. Indtil videre er listen af brætspil, som skribenterne har skrevet sig op til, lang nok til, at de kan få udfyldt deres aftener med masser af spiltid, og der er også flere der har skrevet sig på til artikler, der går mere ind på forskellige emner indenfor brætspil. Så vi vil bestræbe os på at holde dig informeret om endnu flere brætspil, og behandle emner som går udover de enkelte spil, og går dybere ned i et spilrelateret tema
  2. Vi vil gøre forummet endnu mere attraktivt, så vi kan få gang i noget mere spiludvikling på dansk grund
  3. Og så vil vi – selvfølgelig – spille endnu flere brætspil

Så fra papskubber redaktionen vil vi gerne ønske dig et godt Nytår og rigeligt med mulighed for at rulle terninger, placere vores brikker, banke modstandernes soldater på plads og andre af de gode oplevelser, som brætspil kan give dig.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk