2-personers Cthulhu Wars på vej

af Bo Bering Slagelse d. 11. December 2020

Vi troede at 2020 var et hårdt år. Sygdom har hærget landet og døde mink rejste sig fra deres grave. Vi troede, at det værste var sket, men det var bare et varsel.

Et varsel om hans komme. For på julens tolvte dag, rejse han sig og dømte os til evigt mørke og rædsel.

Okay, okay, så galt er det ikke. Faktisk er dagens nyhed en god en af slagsen (og ikke kun for kultister og gale troldmænd). Som led i deres ”Twelve Days of Cthulhu” har Petersen Games annonceret en ny udgave af Cthulhu Wars.

I Cthulhu Wars: Duel, som spillet så opfindsomt kommer til at hedde, kæmper Cthulhu imod Shub-Niggurath (den sorte ged, i folkemunde) om, hvem der kommer til at kontrollere jorden.

Ud over at være designet til to spillere, adskiller Cthulhu Wars: Duel sig fra originalspillet, ved at brikkerne er papfigurer og ikke det ene plastikmonster efter det andet. Spillet er derfor langt mere transportvenligt end dets storebror og fremstår måske også mindre intimiderende, når man lige pakker det ud.

Den manglende plastik gør også, at spillet bliver væsentligt billigere end sin forgænger. Så er du i tvivl om, om Cthulhu Wars er noget, kan Duel-versionen måske fungere som en god lille prøveballon, inden du kaster penge efter monsteret fra brætspilsbutikkens dybeste indre.

Skal Shub-Niggurath have calamari til julemad i år, eller går der ged i dens planer? Ja, det bliver jo op til dig og en medspiller at afgøre.

Vil du vide mere om Cthulhu Wars: Duel så se mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk