Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Tyrants of the Underdark

Dybt under jordoverfladen udkæmper rivaliserende drow-huse blodige kampe for at blive det stærkeste hus. I løbet af spillet opbygger du din egen unikke kortsamling, som du bruger til at påvirke kampene på spillebrættet.

» Læs om Tyrants of the Underdark

Little cooperation

Når alle de små nuttede polardyr hjem, inden isbroen smelter og styrter sammen? Det er spændingsmomentet i dette samarbejdsspil for de allermindste.

» Læs om Little cooperation

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk