Papskubbers julegaveguide 2013

Peter Brichs af Peter Brichs d. 27. november 2013

Juletid er gavetid. Når man kender en familie, med brætspilsglade medlemmer, kan det nogle gange være svært at finde gaver til julen. Derfor har vi valgt tyve gode brætspil, til forskellige segmenter af familien.

Børnespil

I vores gaveguide til børnespil kan du læse om 5 fede spil, som børnene i familien kan spille med hinanden uden alt for mange input fra de voksne.

Familiespil

Når du åbner gaveguiden til familiespil, kan du læse om fem gode spil, hvor hele familien kan sætte sig sammen og hygge sig – store som små.

Voksenspil

Vore gaveguide til voksenspil indeholder fem spil, der er gode til voksenhyggen en sen aften foran kaminen eller rundt om spisebordet efter en god middag.

Nørdespil

Vores sidste gaveguide er til alle os nørder, der elsker at bruge timevis i mystiske universer, hvor tentakelbefængte guder hersker, eller det ydre rum, hvor pakker skal leveres.

Vi har valgt fem spil indenfor hver kategori af spil, og har prøvet ar ramme et så bredt udvalg som muligt. Vi har lagt vægt på, at alle spillene skal kunne købes i de danske butikker. Enkelte af spillene er ikke helt klar i skrivende stund, men burde alle være det i god tid inden jul.

Skriv din kommentar