Gode og sjove brætspil til børn

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 18. January 2013

Det gode børnespil er alsidigt, i suveræn finish og med så solide regler, at børnene selv kan spille uden hjælp fra de voksne.

Afrikas Vilde dyr

Læs om Afrikas Vilde dyr
Antal spillere 2 - 4
Spilletid20+ min
Alder4+ år

Hvem kommer først til vandhullet? Og hvem har flest dyr med, når de kommer frem? I Afrikas Vilde dyr får du et forspring, hvis du svarer rigtigt på spørgsmålene.

Den travle by

Læs om Den travle by
Antal spillere 2 - 4
Spilletid30+ min
Alder3+ år

Der er travlt i den lille by. Ole Orm, Kasper Kat, Fanny Flodhest og Sally skal nå frem til Picnicøen inden de slemme grise får spist alt den lækre mad.

Hop! Hop! Hop!

Læs om Hop! Hop! Hop!
Antal spillere 2 - 6
Spilletid15+ min
Alder4+ år

En storm er på vej, og hyrdinden skal have sine får hjem i stalden, inden vinden blæser broen over floden væk. Spillerne må samarbejde for at få hyrdinden og hendes får hjem i sikkerhed.

Octopus

Læs om Octopus
Antal spillere 2 - 4
Spilletid20+ min
Alder5+ år

Blæksprutten Olsen Jr. er stukket af hjemmefra, og derfor rammes jeres havekspedition af en tung kugle i en snor. Et herligt børnespil som blander hukommelse med lidt fysisk tilfældighed.

På bondegården

Læs om På bondegården
Antal spillere 1 - 4
Spilletid10+ min
Alder3+ år

I følespillet På bondegården dyster de helt små om at finde de rigtige figurer. De skiftes til at trække fra en stofpose, hvor de skal finde bestemte figurer.

A La Carte

Læs om A La Carte
Antal spillere 2 - 4
Spilletid30+ min
Alder6+ år

Internationale kokke mødes for at kæmpe om, hvem der laver bedst mad i familiespillet A La Carte. Hver spiller indtager rollen som en kok, der tager alle midler i brug for at blive anerkendt som den bedste kok i verden.