Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Scythe

Tag med til en alternativ udgave af historien i østeuropa, hvor forhutlede arbejdere slæber sig gennem markerne, mens enorme krigsmaskiner patruljerer i horisonten.

» Læs om Scythe

Pirates of Nassau

I knap 30 år i starten af 1700-tallet var Nassau centrum for den største koncentration af pirater nogen sinde. De tropiske omgivelser, det farefyldte vand og skumle havne var de perfekte sted for en ægte pirat.

» Læs om Pirates of Nassau

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk