Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Ortus

Din familie har delt magten i jeres land i årevis. Nu har du endelig fået nok styrke til at tage kampen op mod den klan, der har magten over den anden halvdel af landet. I mødes i arenaen – kun én klan kan vinde.

» Læs om Ortus

Wings Around the Globe Rally

Hvem kommer først jorden rundt: Dusty, Ripslinger, El Chupacabra eller Ishani? Det spørgsmåll besvares i dette bevingede kapløbsspil.

» Læs om Wings Around the Globe Rally

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk