Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Pandemic State of Emergency

Pandemic State of Emergency er den seneste i rækken af udvidelser til det populære co-op spil Pandemic. Med State of Emergency introduceres der fire helt nye måder at spille Pandemic på.

» Læs om Pandemic State of Emergency

Feuville

I Feuville gælder det om – med hjæp af byens borgere – at bidrage mest til forskønnelsen af middelalderbyen. Desværre bor dragen Dracomir i nærheden, og når den vågner, så bliver ubeskyttede dele af Feuville brændt ned til grunden.

» Læs om Feuville

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk