Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

Istanbul

I Istanbuls travle basar er der utallige muligheder for at indgå gode handler og få fat i de eftertragtede juveler. Sammen med dit hold af assistenter vandrer du gennem boderne i forsøget på at blive den første, der indsamler fem rubiner.

» Læs om Istanbul

War on Terror - The Boardgame

I krig gælder alle kneb. Dette gør sig i høj grad gældende i War on Terror. Imperier bekæmper hinanden, men bekæmper også terrorister – med mindre de altså finansierer terroristerne eller selv bliver terrorister. Forvirret? Så læs mere her…

» Læs om War on Terror - The Boardgame

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk