Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Baluba

Junglekapløb er omdrejningspunktet i børnespillet Baluba. Deltagerne dyster om nå først frem til frøkongen. Det kræver en god hukommelse og hjælp fra din dyreven.

» Læs om Baluba

Eaten By Zombies: In Cahoots

I en alternativ virkelighed hvor de levende døde begyndte at gå omkring på gaderne i 1950’erne, er Dean og Nancy to overlevende. Vil de samarbejde, eller vil de skubbe den anden i døden? Eaten By Zombies: In Cahoots er både et to-personers kortspil, og en udvidelse til Eaten by Zombies.

» Læs om Eaten By Zombies: In Cahoots

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk