Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Nightmarium

I Nightmarium skal der skabes mareridtsvæsner. Spillerne dyster om at være den første, der får samlet fem mareridt.

» Læs om Nightmarium

Lords of Scotland

Den skotske krone står tom og landets stormænd kæmper om at få klanernes støtte, og dermed sikre sig kongemagten. I dette kort-baserede spil udkæmper man en række småslag, der afgør, hvem der til sidst kan kalde sig Skotlands konge.

» Læs om Lords of Scotland

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk