Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Battlelore 2nd edition: Warband of Scorn

Bloodsisters og berserkers er nogle af de nye tropper, som Warband of Scorn introducerer til Uthuk y’llan-fraktionen i Battlelore. Udvidelsen rummer også et nyt sæt lore-kort og nyt terræn.

» Læs om Battlelore 2nd edition: Warband of Scorn

War on Terror - The Boardgame

I krig gælder alle kneb. Dette gør sig i høj grad gældende i War on Terror. Imperier bekæmper hinanden, men bekæmper også terrorister – med mindre de altså finansierer terroristerne eller selv bliver terrorister. Forvirret? Så læs mere her…

» Læs om War on Terror - The Boardgame

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk